Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

Adrenalin Oplevelser

Søger du vilde adrenalinoplevelser?

Hvis du er vild med aktiviteter, der får adrenalinen til at pumpe, så er vores klatrepark det helt rigtige sted at tage hen. Hos Frederiksdals Klatrepark har vi et stort skovområde med fire forskellige klatrebaner, som du kan prøve af, når du og vennerne eller familien har brug for et sus i maven.

Vi tilbyder aktiviteter for både børn og voksne, og derfor er det også muligt at tage de mindste med på tur i denne klatrepark. Vores klatrebaner har forskellige sværhedsgrader, så der er både noget til dem, der ønsker en fuld adrenalinoplevelse og til dem, der er til lidt mindre fart og højder.

Du kan læse om alle de forskellige aktiviteter, vi tilbyder, her på vores hjemmeside.

Prøv vores højeste bane for en fuld adrenalinoplevelse

Klatrebanerne i parken er inddelt i 4 forskellige sværhedsgrader og strækker sig over alt lige fra 3 meter over jorden og op til hele 16 meter. Hvis du er klar på at prøve grænser af og komme derud, hvor det suser ekstra meget i maven, så kan du kaste dig ud i et frifaldssvæv, som afslutter den sidste, røde bane.

Der er ingen tvivl om, at vores klatrebaner er en oplagt mulighed for at udfordre dig selv. Du kan både finde og flytte dine grænser, når du klatrer under trækronerne. Det er det perfekte sted at tage hen, hvis du vil mærke adrenalinen pumpe i din krop og prøve noget, der både er udfordrende og sjovt. 

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube