Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

Aktiviteter til børnefødselsdag nær København

familie02

Leder du efter den perfekte aktivitet, der vil gøre dit barns fødselsdag til en oplevelse ud over det sædvanlige? Frederiksdal Klatrebane Til Tops tilbyder de perfekte rammer med masser af aktiviteter til en usædvanlig børnefødselsdag. Børnene vil uden tvivl blive udfordret på måder, de ikke er vant til, og når vennerne er med på klatrebanerne, skal de samarbejde, så alle får en sjov oplevelse. En fødselsdag i Frederiksdals Klatrebane er ikke bare sjove udfordringer, men styrker også børnenes samarbejde, når de sammen får en dag, de ikke glemmer foreløbigt.

For at holde fødselsdag i parken er der visse regler. Først og fremmest skal alle børn være over 135 cm høj, og så skal der være voksne med, så børnene holder sig til reglerne. Inden børnene sendes ud på banerne, bliver de grundigt instrueret i regler og teknikker, ligesom de under turen bliver spændt fast på en sikkerhedswire med en karabin, der ikke kan åbnes. Sikkerheden er altså helt i top.

Foruden introduktionsbanen har vi tre baner af forskellige sværhedsgrader. Første bane er den grønne, der når op til 7 meter over jorden og har udfordringer, hvor alle kan være med. Næste bane er op til 11 meters højde og byder på lidt sværere udfordringer, mens den røde bane når op til 15 meter over jorden. Den sidste bane er for dem, der er vilde med højde og har ekstra blod på tanden.

En tur på vores klatrebane kan hurtigt vare 2-3 timer, men her behøver fødselsdagen ikke at slutte. Parken er placeret i smukke naturomgivelser, hvor vi også har bålplads. Her er I velkommen til selv at medbringe mad eller kage til de sultne børn, og skulle I mangle noget, har vi også en kiosk.

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube