Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

​Familieoplevelser nær københavn

familie01

​Oplevelser for hele familien

​Er du og du familie en flok, der samler på gode oplevelser? Så skal I tage et smut forbi Frederiksdal Klatrebaner. Her garanterer vi en helt igennem fantastisk familieoplevelse, og så ligger det endda lige i nærheden af København.

I København? Tænker du nok. At klatre i København var nok ikke lige dét, som du havde regnet med at skulle opleve, da du tog til storbyen. Men det er faktisk muligt også at få udfordret sine grænser og svinge sig fra gren til gren oppe mellem træerne i hovedstaden. Så hvad med at vente med at tage i Tivoli og prøve denne klatrepark i stedet?.​

Her får du humøret helt i top. I kombinerer nemlig smukke omgivelser med et godt grin. Der er i alt 6 svævebaner i 3 sværhedsgrader, der er niveauinddelt i farver på samme måde som på en skiløjpe. Og du kan være sikker på, at der er noget for alle typer.

Ydermere har vi anno 2017 fået et helt nyt, tip, top sikkerhedssystem. Vi er totalt opgraderede på sikkerhedsfronten, så du kan med ro i sindet kravle helt til tops. Alle får udleveret klatresele og hjelm, hvorefter vi gennemgår 20 minutters instruktion på en prøvebane.

Så skal du have en god oplevelse for hele familien? Så tag et smut til Nordsjælland og besøg os. Vi glæder os til at byde jer velkommen. 

virksomheder02

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube