Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

​Fysiske aktiviteter

Hvis du, din familie og venner gerne vil prøve en udfordrende og fysisk aktivitet, så er vores klatrepark nær København uden tvivl det rette valg. Klatreparken har hele 4 klatrebaner med forskellige sværhedsgrader, så du har rig mulighed for at udfordre dig selv – og din familie, kollegaer eller venner.

Med de forskellige aktiviteter og sværhedsgrader, vi tilbyder i klatreparken, har alle mulighed for at være med og prøve noget, som passer til niveauet. Du kan derfor sagtens tage hele familien med, hvor både børn og voksne kan få en sjov og hyggelig dag på den de baner, folk har lyst til at prøve.

Du kan læse meget mere om de forskellige aktiviteter, vi tilbyder, her på vores hjemmeside. Du finder et overblik over alle de ting, man kan lave i vores klatrepark, samt priser og åbningstider.

Fysisk aktivitet for børn og voksne

Hvis I planlægger en anderledes familieudflugt, så kan I med fordel tage et smut forbi Frederiksdal Klatrepark. Her er der rig mulighed for at få sved på panden, masser af frisk luft i lungerne og nyde en god dag med udfordrende aktiviteter med hinanden.

Frederiksdal Klatrepark byder alle velkommen – hvad end det er en polterabend med vennerne, en familieudflugt eller en firmatur med kollegaerne. Har I spørgsmål til klatreparken, aktiviteter og muligheder for arrangementer, så ring eller send os en mail. Vi står klar til at give jer en god dag. 

Kontakt os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube