Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

Naturoplevelser på SJÆLLAND nær København

dsc_0501

Naturoplevelser nær København​

Vil du kombinere sjov og spas med gode naturoplevelser? Så skal du læse med her. Frederiksdal Klatrebane tilbyder dig nemlig en sjov dag under danske bøgetræer med udfordringer for hele familien.

En naturoplevelse i København var måske ikke lige dét, som du havde tænkt at få i første omgang. Men Frederiksdal Klatrebane gør det muligt for dig. Klatreparken er placeret i de smukkeste omgivelser, Frederiksdal Skovdistrikt. Så Klatrebanerne ligger tæt på steder som Frederiksdal Slot og Furesøen i Nordsjælland, hvilket gør det muligt for dig at udforske andre steder end blot kernen af hovedstaden. Vi giver dig en smuk naturoplevelse på Nordsjælland. 

Og der er klatrebaner for alle. Klatrebanerne er inddelt i farver, som hver markerer en sværhedsgrad. Så hvis din familie, dine kollegaer eller dine venner er til lidt forskelligt, så er klatrebanerne lige noget for jer.

Du kan prøve den gule, den grønne eller den blå klatrebane (hvis I tør). Hvor den gule klatrebane er ’den for børn’, den grønne er for alle, og den blå er til jer, der vil afprøve grænser. På den blå bane kan det være nødvendigt at holde en lille pause en gang imellem, da du både skal svæve i trapez, balancere på klodser og meget andet sjovt og udfordrende. Men husk, at sikkerheden er i top. Med et nyt sikkerhedssystem fra 2017 er vi totalt opgraderede på den front.

Så kom ud i Frederiksdal Klatrebane og få en sjov dag for hele familien på Klatrebanerne under træerne. 

dsc_0513

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube