Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

Sjove aktiviteter for unge nær københavn

Tag vennerne med til Frederiksdal Klatrepark

Skal du på tur med vennerne, kan I hos Frederiksdal Klatrebane få en dag fyldt med sjove aktiviteter. I vores park finder I fire forskellige baner i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med uanset mod og erfaring. Banernes højde starter ved 3 til 16 meter, har væld af forhindringer samt 6 svævebaner.

En sikker klatretur

Den første bane i klatreparken er vores introduktionsbane, hvor I får informationer om de forskellige baner, og hvilke teknikker der skal bruges. Herudover bliver I hver især tildelt en sele, hvorpå der sidder en karabin-lås. Inden I bevæger jeg op i træerne, bliver låsen fastspændt en sikkerhedswire, der følger hele banen. Hermed kan I trygt påbegynde klatreturen helt uden bekymringer for at falde ned eller for andre uheld.

En udfordrende og sjov dag

Efter introduktionsbanen kommer den grønne, blå og røde. Førstnævnte er vores letteste bane, hvor I kommer op i 3-7 meters højde og møder enkle forhindringer. Den blå bane har en middel sværhedsgrad. Den byder på en højde fra 5-11 meter, og skal I blandt andet forbi træklodser, kæder og stiger. Vores sværeste bane er den røde, hvor I kommer op i 15 meters højde. Efter svære forhindringer afsluttes turen med et frit falds svæv, hvor I bliver grebet af et stort net. Dagen byder på udfordrende forhindringer, der helt sikkert bidrager til en sjov dag med vennerne.​

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube