Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

​SJOVE AKTIVITETER FOR VOKSNE nær københavn

Planlæg en dag fyldt med sjove aktiviteter​

Mangler I ideer til en sjov dag, er vores park et oplagt valg. Hos Frederiksdal Klatrebane har vi fire klatrebaner, der har en højde, der starter ved 3 til 16 meter op. Banerne har forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med uanset erfaring og mod.

Topsikkerhed

Inden I bevæger jer ud på klatrebanerne, skal I igennem vores introduktionsbane. Her får I viden om de forskellige baner og teknikker, I får brug for, ligesom I hver især får en sele på med karabin-lås, der i træerne bliver spændt fast på en sikkerhedswire, der følger hele banen. Låsen kan ikke åbnes, så I kan roligt klatre uden at være bange for at falde ned eller få andre skader. Når I har gennemgået introduktionen, bliver I sendt ud på de forskellige klatrebaner.

Klatrebaner til alle niveauer

De tre klatrebaner består af en grøn, blå og rød, hvor førstnævnte går for at være den lette, den blå for at være middel i sværhedsgrad, mens den røde er svær. På turen møder I forskellige forhindringer, hvor I får brug for hinandens hjælp. Flere mener, at klatrebanens forhindringer kan være grænseoverskridende, men vi lover, at I får en sjov dag med sjove aktiviteter hos os.​

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube