Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

​Sjove udendørs aktiviteter

virksomheder01

Kontakt os og hør nærmere om de mange muligheder

Ring til os allerede i dag på telefon 60 21 34 55 eller skriv til os på frederiksdal@til-tops.dk, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder hos Til Tops Frederiksdal.

​Udendørs teambuilding er en oplagt måde at ryste en gruppe kolleger endnu bedre sammen på. Hos Frederiksdal Klatrebane Til Tops har I mulighed for at blive udfordret på forskellig vis, hvor I hver især skal komme igennem banerne og udfordre nogle grænser, mens I sammen skal hjælpe hinanden, så alle kommer igennem på bedste vis. Hermed vil I opleve en unik form for teambuilding, hvor jeres samarbejde bliver styrket på helt nye måder.

Når I ankommer til vores park, vil I først få grundig instruktion i teknikker og regler, ligesom I får seler på med en karabin-lås, der ikke kan åbnes. Denne bliver spændt fast på den lange sikkerhedswire, der følger alle klatrebanerne, så I ikke kan falde ned. Efterfølgende bliver I sendt ud på de forskellige klatrebaner, der har forskellige niveauer, hvilket også betyder, at alle aldersgrupper kan deltage.

Foruden vores introduktionsbane har vi tre baner, der stiger i sværhedsgrad. Første bane er den grønne, hvor I kommer op i 7 meters højde og skal klare enkelte udfordringer. På næste bane kommer I op i 11 meters højde, og udfordringerne her indeholder blandt andet træklodser, stolper og svævebaner. Den sidste bane er parkens sværeste. Her kommer I op i 15 meters højde, og udfordringerne her er på sit højeste, hvilket især opleves til sidst ved et frit falds svæv, hvor du gribes af et stort net. Uanset hvilken bane I begiver jer ud på, garanterer vi, at vores godkendte sikkerhedssystemer sørger for, at ingen kommer alvorligt til skade, så I bare skal nyde en sjov og udfordrende dag med sus i maven.

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube