Book her på hjemmesiden. Skal du købe gavekort, gå  til en af vores andre sider nedenfor. Alle Til-Tops gavekort er gyldige i alle Til-Tops parker.

Se også vores andre klatreparker:  Til Tops Havreholm >> Til Tops Ledreborg >> Til Tops Bornholm >>

WeekendAktiviteter med familien

Trænger familien til en sjov tur i det grønne? I så fald er Frederiksdal Klatrepark et godt sted at søge hen. Her har I mulighed for at deltage i nogle aktiviteter, der både giver et sus i maven, masser af smil på læberne og mindeværdige oplevelser med familien.

Klatreparken er både sjov for voksne og børn, og vi tilbyder et hav af udfordringer, som passer til forskellige niveauer. En klatretur i det grønne kan både flytte nogle grænser for dem, der er udfordret på højden, samt give de eventyrlystne rigeligt med adrenalin-kick.

Vores klatrebaner kan både rumme familieture, arrangementer med vennerne, polterabender og firmature. Vil I vide mere om, hvad vi kan tilbyde? Tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail.

Søger I en sjov aktivitet til weekenden?

Hos Frederiksdal Klatrepark kan vi sørge for, at alle deltagerne får en god dag. Vores klatrebaner strækker sig på højder fra 3 meter over jorden til hele 16 meter. Vi ifører jer sikkerhedsudstyr af den nyeste slags samt giver jer en udførlig instruktion i, hvordan man bevæger sig sikkert rundt i parken på banerne.

Lyder det som noget, du og familien eller vennerne må prøve kræfter med i en weekend, så vil vi råde jer til at booke en tid. Vi kan garantere, at I bliver udfordret på alt lige fra koordination og balance til styrke og klatreteknik. 

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Til Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E 

Kontaktinfo

Kontakt for generel information:

Telefon: 21 17 37 43

Mail: frederiksdal@til-tops.dk

CVR: 35667849

Åbningstider

Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.

Sitemap

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

tripadvisorfacebookinstagramyoutube